Skoči na glavno vsebino

V SPOMIN LEONIDI OSOJNIK

Mnogo prerano nas je zapustila naša draga in spoštovana sodelavka Leonida Osojnik. Vse od leta 1993 je bila zvesta našemu kolektivu. Pred tem si je nabirala pedagoške izkušnje v osnovni šoli v Kočevju. Kot predan matematik je bila zanesljiva, natančna in dosledna. Bila je polna novih idej, ki so bile vedno premišljeno izrečene. Njene besede so bile tehtne in vse povedano je imelo težo in veljavo. Bila je predana svojemu poklicu, velikokrat nam je pomagala z različnimi nasveti. Mnogim  generacijam otrok je posredovala znanje matematike na razumljiv in zanimiv način. Še posebej predano in z veseljem je delala z nadarjenimi.

Ljubila je vse lepo. Bila je velika ljubiteljica narave in živali. Vsi, ki smo jo srečevali na vsakodnevnih sprehodih, jo bomo pogrešali, saj se je vedno rada nasmejala in z mnogimi tudi pokramljala. Zadnja leta svojega življenja ji zdravje ni bilo preveč naklonjeno. S potrpežljivostjo in dobro voljo  je znala premagovati vse tegobe in skrbi. V kolektivu je bila cenjena in je gojila spoštljiv odnos da vsakega posameznika.

Nikoli  ne bo pozabljena. Njeno delo bo živelo naprej. Zato jo bo vsak od nas, ki smo jo dobro poznali, vedno nosil v srcu in se je spominjal po vsem dobrem.

Ravnatelj:

Ladislav Pepelnik, mag.

(Skupno 1.902 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost