Skoči na glavno vsebino

UČENCI PROSTOVOLJCI NA DROBTINICI 2023

V soboto, 14. 10. 2023 je Krajevna organizacija Rdečega križa Ruše organizirala humanitarno akcijo DROBTINICA 2023. Naši učenci prostovoljci so ponujali kruh mimoidočim, ki so se prijazno odzvali s prostovoljnimi prispevki. Hvaležni smo trgovinam in pekarnam, ki so akcijo sploh omogočile. Tako se zahvaljujemo hipermarketu Spar Ruše, supermarketu Jager iz Bistrice ob Dravi, Hiši kruha d.o.o., pekarni Center Ruše, Žitu Maribor in diskontu Špar Supereta za ves doniran kruh. Učenci prostovoljci so za šolski sklad zbrali skupaj 920 EUR, ki jih namenjamo za šolski sklad in pomoči potrebnim učencem.

Letos so na akciji sodelovali naslednji učenci: Hana Štelcer in Miha Mally iz 7. b, Tilen Brglez in Tine Klajnšek iz 8. c, Klara Konečnik, Maša Vidovič in Tilen Jeran iz 9. a ter Katarina Gradišnik Voch iz 9. b. Drobtinico sta z zvoki harmonike popestrila Žak Gjuro iz 8. c in Filip Višič iz 9. a.

Iskrena hvala vsem donatorjem. Hvala tudi članicam KO RK Ruše ter našim učencem prostovoljcem za trud pri zbiranju prispevkov in seveda hvala vsem, ki ste darovali za naše otroke.

Mentorica šolske skupnosti učencev:

Renata Štritof

(Skupno 306 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost