Skoči na glavno vsebino

ŠOLA V NARAVI – DEBELI RTIČ

četrtek, 11. maj 2023

Zadnji poln dan šole v naravi je najbolj zaznamoval večer talentov. Učenci so pripravili preko 20 točk in nas naravnost navdušili. Podelili smo priznanja za posebne dosežke. Sedaj pa nas čaka le še slovo od morja.

4_dan

sreda, 10. maj 2023

Sreda nam je postregla z dežjem, a mi se ne damo. Na bazenu smo urili skoke na glavo in se potapljali. Pouk smo imeli kar na plaži. Prelevili smo se v detektive narave in  urili naša čutila. Spoznavali smo morske živali in se igrali morsko tombolo. Pripravili smo vam tudi uganko v slikah. Veste odgovor? Dan smo zaključili s filmskim večerom. Ogledali smo si Poletje v školjki in se tako še na ta način sprehodili po ulicah Pirana.

3_dan

torek, 9. maj 2023

Za nami vroč in sončen dan. Dopoldne smo iskali zaklad. Nalogo so uspešno opravile prav vse skupine. Nadaljevali smo s plavanjem kjer smo se urili v prsni tehniki in kravlu. Učenci, ki niso plavali v bazenu so noge namakali v morju. Popoldan smo se z ladjico odpeljali v Piran, ki nas je očaral. Posladkali smo se s sladoledom in kupili spominke. Na Tartinijevem trgu so dekleta poskrbela za pravo plesno poslastico. Na poti domov smo opazili jadrnico s črnimi jadri za katero menimo, da je gusarska, občudovali pa smo tudi jato delfinov. Dan smo zaključili z večerom talentov, kjer so naši učenci blesteli tudi pred ostalimi šolami.

2_dan

ponedeljek, 8. maj 2023

Po uspešno premagani poti nas je čakal topel dišeč morski zrak na Debelem Rtiču. Začeli smo s plavanjem in se spoznali z okolico. Dan smo zaključili z več kot uspešnim večerom norih oblačil in frizur, kjer so zmagali tako dečki kot deklice.

1_dan

(Skupno 2.034 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost