Skoči na glavno vsebino

ŠOLA V NARAVI – 4. RAZRED

4. dan

Naš predzadnji dan je minil v pričakovanju zaključnega večera z nastopi talentov. Poleg tega, da smo vsak prosti trenutek izkoristili za vajo smo bili tudi detektivi, plavali smo in spoznavali sredozemske rastline.


3. dan

Po jutranjem teku, plavanju in pouku smo se z ladjico odpravili v Piran. Ogledali smo si Tartinijev trg, se povzpeli do cerkvice in si ogledali prizorišča dogajanja v filmu Poletje v školjki. Posladkali smo se s sladoledom in pridno zapravljali denar za spominke. Dan smo zaključili s filmskim večerom.


2. dan

Dan smo pričeli s športom. Ob jutranjem vzhodu smo se podali na tek med vinogradi in ga zaključili na morski obali. Po plavanju in nogometu smo se podali na lov na zaklad in nova znanja. Dan smo zaključili s plesom odštekanih frizur.


1. dan

Začeli smo s plavalnim tečajem, tečajem lokostrelstva in se preizkusili v drugih športih. Izmerili smo temperaturo morja in zraka ter spoznali plimo in oseko. V morju smo opazovali orjaške meduze. Dan smo zaključili s pohodom z lučkami in pravljico na plaži.

učenci z učitelji Katarino, Metko in Žigo

 

1.dan

Prispeli na cilj!
Polni pričakovanj gremo novim dogodivščinam naproti!

Lep morski pozdrav,

učenci in učitelji

 

(Skupno 3.290 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost