Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO – 28. 3. 2021

Spoštovane starši!

 Zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v državi, je Vlada RS danes, 28. 3. 2021, sprejela odločitev o popolnem zaprtju države. Posledično se bodo s 1. 4. 2021, ponovno  zaprle šole in vrtci. Šolsko delo bo potekalo na daljavo. Podrobnejša navodila prejmejo učenci od učiteljev posameznega predmeta in razrednikov. Vsa gradiva bodo v E-učilnici.

Za vse starše otrok od 1. do 3. razreda, ki ste zaposleni  v kritični infrastrukturi in ne morete zagotoviti varstva za svojega otroka, bomo organizirali dežurno varstvo v prostorih šole. Za prisotne otroke bomo  zagotovili malico in kosilo. Prijave sprejemamo  do torka, 30. 3. 2021, do 12.00, na naslov

Potrdilo delodajalca, da je vaša prisotnost na delovnem mestu neodložljiva, nam za oba partnerja posredujte do srede, 31. 3. 2021. Potrdilo lahko  pošljete tudi na zgoraj navedeni E-naslov. 

Za vse otroke iz socialno ogroženih družin bomo zagotovili kosilo. Kosilo lahko  dvignete osebno, vsak  dan do 12.00, v kuhinji  šole.  Posode zagotovite sami. Prijave za kosilo  sprejemamo  do torka, 30. 3. 2021, do 12.00, na naslov

V prijavi navedite ime in priimek otroka in razred katerega obiskuje.

V tem trenutku se je zelo pomembno zavedati  pomena družbene odgovornosti vsakega posameznika, kar je bistveno za zmanjšanje širjenja virusa. Prosim vas, da se odgovorno  držite vseh omejitev in s  tem prispevate k zajezitvi epidemije.

Vse dobro želim!

Ravnatelj:

Ladislav Pepelnik, mag.

(Skupno 189 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost