Skoči na glavno vsebino

DOBRODELNI SREČELOV

Dragi učenci in spoštovani starši!

 

Naša šola je znana po dobrodelnosti in solidarnosti. Ljudem v stiski poskušamo pomagati na različne načine. Avgustovske poplave in stiske mnogih, ki so izgubili svoj dom in imetje, so nas globoko ganile. Zavedamo se, da je veliko otrok v naši bližini sedlo v šolske klopi s solznimi očmi.

Odločili smo se, da pomagamo eni izmed koroških osnovnih šol. Organizirali bomo dobrodelni srečelov. Želimo, da bi bila vsaka srečka dobitna, zato se obračamo na vas, spoštovani starši in donatorji, za izdelke, promocijska darila, storitve in vse ostalo, kar je možno, da donirate. Radi bi zbrali čim več različnih stvari. Ves izkupiček od prodaje srečk bomo namenili eni izmed koroških osnovnih šol, kjer so utrpeli škodo in kjer zaznavajo, da otroci zaradi stiske potrebujejo pomoč.

Vljudno vas prosimo, da s svojim sodelovanjem uresničite našo željo, da vsaj nekoliko olajšamo življenje otrok s poplavljenih predelov. Vodi nas misel, da je bistvo srečelova pomoč, solidarnost, dobrodelnost in srčnost. Pomagajte nam pri zbiranju dobitkov.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da se obrnete na našo mentorico šolske skupnosti učencev, učiteljico Renato Štritof (renata.stritof@glazer.si).

Donacije zbiramo do 15. decembra 2023. Prosimo, če jih predate na zbirno mesto pri gospe informatorki.

Prošnje za pomoč pri zbiranju dobitkov se lahko dvignejo pri gospe informatorki; poslane pa bodo tudi na elektronske naslove staršev.

 

Za vašo pomoč in donacije se vam iskreno zahvaljujemo.

 

Šolska skupnost učencev z mentorico Renato Štritof

(Skupno 238 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost