Skoči na glavno vsebino

Vpis

 

V enoti OŠ Janka Glazerja – Vrtca Ruše vpisujemo na podlagi prijav vse leto, do zasedbe razpoložljivih mest. V vrtec lahko sprejmemo otroke, stare najmanj 11 mesecev, če starši ne uveljavljajo več pravice do starševskega dopusta v obliki polne odsotnosti z dela. V mesecu aprilu vrtec objavi vpis novincev za novo šolsko leto. O tem obvestimo starše predšolskih otrok z oglasom na lokalni televiziji, s plakati razobešenimi na oglasnih mestih občine Ruše in na naši internetni strani.

Pri nas starši izpolnijo vpisno prijavo. Pri tem potrebujejo:

– EMŠO otroka in staršev,

po potrebi:

– potrdilo Centra za socialno delo o ogroženosti družine,

– potrdilo, ki dokazuje, da vpisujete otroka s posebnimi potrebami.

Ob vpisu starši prejmejo publikacijo vrtca, v kateri so zapisani vsi osnovni podatki o vrtcu in naši dejavnosti.

Vpisno polo si lahko natisnete s klikom na povezavo.

–          vpisna prijavo

Obvestilo o sprejetju otroka prejmejo vlagatelji po pošti najkasneje do začetka meseca junija. Skupaj z obvestilom o sprejetju otroka v vrtec prejmejo tudi »Pogodbo o določitvi medsebojnih pravicah in obveznostih staršev in vrtca« . Z vrnitvijo podpisane pogodbe vlagatelj potrdi svojo namero vključiti otroka z novim šolskim letom v vrtec. Pred koncem šolskega leta pa vse starše novo vpisanih otrok povabimo na uvodno srečanje, kjer dobijo nekaj napotkov in pojasnil za lažje vključevanje otrok v vrtec.

 

Če želite otroka iz kakršnih koli razlogov izpisati iz  vrtca, morate izpolniti obrazec Izpisnica vsaj 10 dni pred navedenim datumom izpisa.

(Skupno 2.074 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost