Skoči na glavno vsebino

TRIGLAVING in GREMO NA MORJE

Učitelji športa smo za vas pripravili neobvezno aktivnost, ki vam bo popestrila vsakdan, vas popeljala na svež zrak, kjer boste aktivni in tako ohranili kondicijo ter dobro voljo. Imenuje se TRIGLAVING in GREMO NA MORJE. Ob vsem skupaj pa se boste lahko primerjali tudi z ostalimi sodelujočimi. Več o aktivnosti pa sledi kmalu!

TRIGLAVING

Učitelji športa smo se odločili, da se tudi naša šola pridruži akciji TRIGLAVIG. Ob vsem skupaj pa se boste lahko primerjali tudi z ostalimi sodelujočimi, saj se bodo rezultati vaših aktivnosti zbirali in seštevali v skupnem dokumentu.  Več o aktivnosti pa v video navodilih:

https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=DoXHWZWbZmU5vqnqAZxMEpeS

GREMO NA MORJE

Prehodi pot do morja. Če raje hodite po ravnem, GREMO skupaj NA MORJE kar peš iz Ruš v Piran (258 km).  Rezultati vaših prehojenih kilometrov se bodo zbirali in seštevali v skupnem dokumentu. Kako veš, koliko si prehodil? Pomagaš si lahko z različnimi aplikacijami, ki si jih naložiš na svoj telefon.

Če želite sodelovati, se morate prijaviti* na elektronski naslov rosana.pirs@glazer.si . Ob prijavi boste dobili navodila, kako in kam sporočati premagane višinske metre oz. kilometre.  

(* Člani istega gospodinjstva se vpišejo vsi naenkrat, z eno elektronsko pošto.)

Primer

NASLOV: Prijava na TRIGLAVING

VSEBINA: Prijava na TRIGLAVING: Janko Glazer, 6. c in Meta Glazer, 4.a   Kontaktni mail: katarina.glazer@gmail.com

Prijavite se lahko na obe aktivnosti, vendar se premagane razdalje med sabo izključujejo (če greste na Martnico, potem se štejejo samo premagani višinski metri – TRIGLAVING, ne pa tudi prehojeni kilometri – GREMO NA MORJE). Premagane razdalje se bodo vsakodnevno vnašale v tabelo, kjer se bodo metri oz. kilometri sproti seštevali. Tabela bo dostopna na spletni strani, v spletni učilnici športa.

(Skupno 1.002 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost