Skoči na glavno vsebino

Govorilne ure in roditeljski sestanki

Govorilne ure in roditeljski sestanki:

Namen obiskov staršev na pogovornih urah, roditeljskih sestankih ali posamično organiziranih razgovorih je, da se medsebojno obveščamo o delu in uspehih učencev in iščemo skupne rešitve ob težavah pri učenju in vedenju. Dogovoriti se moramo o enotnih načinih in zahtevah pri vzgoji in šolanju. Zato si učitelji želimo rednih stikov s starši oz. skrbniki. Prepričani smo, da boste najmanj enkrat mesečno prišli v šolo na krajši pogovor z razrednikom ali s posameznim učiteljem. V primeru, da vas na razgovor povabimo pisno ali ustno po telefonu, pa upamo, da se ga boste zagotovo udeležili ob dogovorjenem času.


Redne popoldanske pogovorne ure organiziramo septembra – drugi torek, novembra, januarja, marca in maja pa vsak tretji torek v mesecu.

Dopoldanske pogovorne ure so vsak teden pri vseh učiteljih po  posebnem razporedu. Informacije o razporedu dopoldanskih pogovornih so zapisane tukaj.

Med šolskim letom bomo organizirali strokovna predavanja z vsebinami, ki bodo zajemale aktualno problematiko na področju vzgoje in izobraževanja. O temi in času izvedbe boste predhodno pisno obveščeni.

Vse šolsko leto bodo potekale različne aktivnosti, s pomočjo katerih vam želimo posredovati čim več informacij, ki vam bodo v pomoč pri vaši vzgoji doma.

 

Prepričani smo, da vse starše zanima, kako se vaš otrok obnaša, kaj dela v šoli. V primeru težav vas bomo sproti obveščali in pričakovali vaše sodelovanje.

(Skupno 711 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost